Micronesia

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Micronesia

 

Nekretnina na prodaju u Mikroneziji

Federativne Države Mikronezije su otočna država Oceanija. Smješteni su u središnjem i istočnom dijelu Karolinskih otoka, između Marijanskih otoka na sjeveru, Maršalovih otoka i Kiribatija na istoku, Papue Nove Gvineje, Salomonovih otoka i Naurua na jugu i Palaua na zapadu.

Države koje čine federaciju su, od zapada prema istoku, Yap, Chuuk, Pohnpei i Kosrae.

Palikir je gradić čija općina ima oko 7 321 stanovnika i glavni je grad Federativnih Država Mikronezije.

Smješten na otoku Pohnpei, grad je glavni grad od 1989. godine, kada je zamijenio Koloniju.

Odluka o kupnji nekretnina na prodaju u Mikroneziji neobičan je, ali ne i nemoguć izbor.

Federativne Države Mikronezije i dalje su među zemljama s najnižom ocjenom na svijetu, zbog njihove dostupnosti za strana ulaganja. Stvaranje i provedba Zakona o stranim ulaganjima Federativnih Država Mikronezije odgovornost je i nacionalne vlade i svake od četiri vlade država. Proces za strance koji investiraju i odluče kupiti nekretninu na prodaju u Mikroneziji može biti dug, skup, zbunjujući i podložan promjenama od slučaja do slučaja. Iako nacionalni zakon pruža neke opće smjernice, zakoni država uvelike se razlikuju u područjima u kojima dopuštaju strana ulaganja, postupku dodjele licence za strana ulaganja i u pravilima vlasništva. Ulagač mora pribaviti dozvolu za svaku državu koju namjerava poslovati ili kupiti nekretninu na prodaju u Mikroneziji.

Strano vlasništvo nad zemljištem nije dopušteno, a uvjeti najma kontroliraju se isključivo na državnoj razini. Zakon Kosrae dopušta obnavljanje 55 godina najma za daljnjih 55 godina, zakon Chuuk dopušta do 99 godina, Pohnpei za 55 godina obnavlja se do 99 godina, Yap ne više od 100 godina, a nacionalna vlada FSM-a do 99 godina.

  •  
    Odlazak u Mikroneziju. Emigrirani i žive u Mikroneziji.

        Tražite raj, ali želite biti alternativa? Želite li radikalno promijeniti život, ali ne znate je li to pravi izbor? Jeste li umorni od uobičajene dnevne rutine? Pa, možete se odmoriti, jer ste na pravom mjestu! Mi u Realigro-u smo odlučili napraviti mali mini-vodič, prilagođen upravo ovome ...

 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB